Fitxa d'activitat

5G: intel·ligència artificial o estupidesa natural

Data
05/05/2022
Hora
18:30
Localització
Biblioteca Can Sumarro
Carrer de la Riera de l'Escorxador, s/n
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

Des que als anys 50 del segle passat els ordinadors van entrar a les nostres vides cada cop s’han fet més i més petits. Vam començar treballant-hi a dins, després els vam asseure a davant nostre i els vam dir ordinadors personals, els vam portar a casa en forma de portàtil i ara els portem a tot arreu en forma de mòbil. En la propera iteració desapareixerà. I si res és ordinador, tot és ordinador. La velocitat, immediatesa i eficiència del 5G faran del planeta un gran ordinador del qual en formarem part. A la seva intel·ligència artificial hi sumarem la nostra estupidesa natural. O a l’inrevés.

Conferència a càrrec de Josep M. Ganyet. Enginyer informàtic per l’UAB, especialitzat en intel·ligència artificial.
Ha treballat en interacció humans-ordinadors, disseny, formació i comunicació a IBM (Barcelona i Raleigh), Deutsche Bank (Frankfurt) i Gotomedia (San Francisco). Ha creat diverses empreses de comunicació digital i disseny web, a més d’una dedicada a l’arqueologia. Dirigeix l’estudi de disseny Mortensen, fa classes a l’UPF i a l’UdL i col·labora a RAC1, TV3, beteve, La Vanguardia, Cavall Fort, Sàpiens i Via Empresa.

Cicle Altres Veus: 5G i intel·ligència artificial, impulsat per la Diputació de Barcelona

Aquest programa està coordinat per Pessics de ciència, sota l’estratègia de LH6.0 i en col·laboració amb el Pla d’alfabetització digital per a famílies.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article