Fitxa d'activitat

5a Jornada ludicomatemàtica a l’Hospitalet

Data
16/11/2019
Hora
10:30
Localització
Rambla Marina
Carrer Provença
08901 L'Hospitalet
Descripció

La “5a Jornada ludicomatemàtica a l’Hospitalet” és una oportunitat per TOCAR les matemàtiques. Està plantejada  per a totes les edats i per a un públic general. Hi haurà activitats com: construcció de cúpules de Leonardo, Polydron gegant, joc de gratacels, bandes de Möebius, trencaclosques, jocs d’estratègia i molt més. Tot això organitzat pel Casalet, el MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya), CRP l’Hospitalet (Centre de recursos pedagògics d’Hospitalet), i Pessics de Ciència, i el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de la Diputació de Barcelona.

Aquest serà el cinquè any consecutiu que s’organitza aquesta jornada a l’Hospitalet, on en les anteriors edicions va aplegar un públic familiar amb centenars de persones.

Es celebra en memòria de Martin Gardner, divulgador científic americà especialitzat en les matemàtiques, on gràcies a ell, cada any, entre l’octubre i el novembre, s’organitzen diversos actes. Englobats en diferents activitats: jocs, resolució d’enigmes, màgia, etc. Amb l’objectiu de trobar-se i popularitzar les matemàtiques.

Us convidem a passar un matí “tocant” les matemàtiques!

Activitat inclosa en la programació de la “Setmana de la Ciència” 2019

Més informació:

Programa: Pessics de Ciència

*en cas de pluja es farà a l’escola Patufet Sant Jordi

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article