Fitxa d'activitat

Toca les matemàtiques

Data
27/10/2018
Hora
10:30
Localització
Rambla de la Marina
carrer de Provença
L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

Per quart any consecutiu s’organitza aquesta jornada a l’Hospitalet, què en les anteriors edicions va aplegar un públic familiar amb centenars de persones. L’acte ha estat organitzat amb El Casalet i el MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya), la col•laboració del CRP l’Hospitalet i el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Hi haurà activitats com construcció de cúpules de Leonardo, Polydron gegant, joc de gratacels, trencaclosques, jocs d’estratègia,exposició cubs de Rubik i molt més. Aquesta jornada està dirigida a un públic general, de totes les edats (famílies, alumnat, professorat, etc.

Us convidem a passar un matí “tocant” les matemàtiques!

Martin Gardner (Tulsa, 21 d’octubre del 1914 – Norman, 22 de maig del 2010) fou filòsof i un conegut divulgador científic americà especialitzat en les matemàtiques recreatives. Publicà més de 70 llibres i fou autor de la columna “Mathematical Games” a la revista Scientific American des de 1956 al 1981.

Des que va morir se celebren cada any entre l’octubre i el novembre actes de celebració on es fan activitats, jocs, resolució enigmes, màgia, etc. amb l’objectiu de trobar-se i popularitzar les matemàtiques.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article