Fitxa d'activitat

3a edició de l’SpinUOC

Data
18/06/2015
Hora
19:00
Localització
Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515
08025 Barcelona
Descripció

3a edició de l’#SpinUOC, la trobada anual de transferència de coneixement entre la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el seu entorn social i empresarial, l’antiga fàbrica d’Estrella Damm.

Aquesta serà una edició especial de l’esdeveniment, atès que la Universitat està en plena celebració del seu 20è. aniversari, de manera que hi ha força novetats. Per començar, els vuit projectes innovadors que s’hi presentaran —d’àmbits tan diversos com ara l’educació, les solucions intel·ligents i l’eSalut— han estat seleccionats per un comitè d’experts tant de dins com de fora de la Universitat.

Presidida pel rector de la UOC, el Dr. Josep A. Planell, l’edició d’enguany també inclou el lliurament d’un premi del jurat i del premi UOC 20 anys a la millor trajectòria de transferència. En aquest sentit, els assistents hi tindreu molt a dir, atès que decidireu qui guanyarà el premi del públic al millor #SpinUOC.

Es mantenen els #SpinMeetings, sessions breus en què s’establirà un espai de relació per a conèixer els projectes de més a prop; l’estil Pecha Kucha de presentació; la música en directe, i el suport d’Estrella Damm, 4YFN, Secartys i Foment del Treball Nacional… Tot això i més, amenitzat pel locutor i guionista Òscar Dalmau.

Ens hi acompanyeu? Inscriviu-vos-hi gratuïtament emplenant aquest formulari abans del 16 de juny. Així mateix, podeu comentar l’esdeveniment a Twitter amb l’etiqueta #SpinUOC.

Més informació

Imatge: Intel Free Press, wikimedia commons
Loading Map....
Comparteix l'article