Fitxa d'activitat

XII jornada d’avenços en ecologia

Data
23/10/2015
Hora
09:50
Localització
Centre d’Estudis Avançats de Blanes
Carrer d’accés a la cala de Sant Francesc, 14
Blanes
Descripció

XII jornada d’avenços en ecologia, organitzada per la Societat Catalana de Biologia i CEAB.

Quines són les noves dades genòmiques i cel·lulars que fan trontollar la teoria sobre l’origen dels animals? Aquesta i altres preguntes d’àmbit general i transversal —plantejades en estudis recents duts a terme per ecòlegs catalans que treballen en universitats i centres de recerca del territori— ompliran de contingut i actualitat la XII JORNADA D’AVENÇOS EN ECOLOGIA, que tindrà lloc a Blanes el proper divendres, 23 d’octubre.

Coorganitzada per la Societat Catalana de Biologia (filial de l’Institut d’Estudis Catalans) i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), la jornada presentarà, entre d’altres, un estudi sobre la resolució de conflictes socials en biofilms bacterians, una xerrada sobre els efectes de la pol·lució de l’aire en el desenvolupament del cervell, o una conferència sobre respostes ecològiques i evolutives de les espècies vegetals al canvi climàtic.

Les activitats de la jornada, que també inclou un dinar que afavorirà la tertúlia entre investigadors i assistents, tindran lloc a la seu del CEAB, al carrer d’accés a la cala de Sant Francesc, 14, de Blanes. Jordi Catalan (CREAF, CSIC, CEAB) moderarà les intervencions, que en aquesta dotzena edició de la jornada seran a càrrec dels científics Jordi Garcia-Ojalvo (UPF), Iñaki Ruiz-Trillo, ICREA (Institut de Biologia Evolutiva, UPF-CSIC), Maria Mayol (CREAF), Jordi Sunyer (CREAL) i Cristina Linares (Departament d’Ecologia de la UB).

Més informació

Autor: France-biotech. Font: Wikimedia Commons 
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article