Fitxa d'activitat

Visita al Museu Agbar de les Aigües

Data
28/06/2017
Hora
15:30
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Visita a l’exposició permanent, guiada per personal del Museu Agbar de les Aigües de Cornellà, organitzada per Pessics de Ciència.

El Museu Agbar de les Aigües és un museu contemporani dedicat a l’aigua, que ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer del Baix Llobregat i abastir Barcelona.

Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal•lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió.

Farem un recorregut per la història de l’abastament a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, així com una aproximació a aspectes relacionats amb la higiene i la salut, les propietats físiques i químiques de l’aigua, i fins i tot el seu sabor i olor, a través d’objectes i documents que dialoguen amb mòduls interactius i audiovisuals.

El preu de l’entrada al museu és de 4 €

Punt de trobada: Centre Cultural Sant Josep
a les 15:30h

El desplaçament fins al Museu es farà en transport públic a càrrec de cadascuna de les persones participants.
Places limitades.

Inscripció prèvia indicant nom de la persona participant, correu electrònic i telèfon de contacte a través del correu:ccultural.santjosep@l-h.cat o al telèfon 934 032 099

Més informació
Imatge: Amadalvarez / Viquipèdia
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article