Fitxa d'activitat

Viquimarató Ramon Margalef

Data
29/11/2014
Hora
09:00
Localització
Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona
Avinguda de la Diagonal, 643
08028 Barcelona
Descripció

Viquimarató entorn a Ramon Margalef, organitzada per Amical Wikimedia, El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el CRAI Biblioteca de Biologia de la Universitat de Barcelona amb l’objectiu de crear i millorar els continguts de la Viquipèdia en relació el Dr. Margalef, l’ecologia i el medi ambient.

Coincidint amb el desè aniversari de la mort del Doctor Margalef, aquesta Viquimarató es vol sumar al programa d’actes institucionals organitzats per reconèixer qui fou el primer catedràtic d’Ecologia de tot l’Estat i un referent internacional per a generacions de científics i sens dubte, l’ecòleg català més reconegut arreu del món.

Què és una viquimarató?

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc -sovint una biblioteca- per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l’enciclopèdia.

Ja s’han fet viquimaratons per ampliar l’article sobre Xavier Miserachs, Joan Miró, Ángeles Santos Torroella o Modest Cuixart, entre altres. És una bona manera de fer créixer un article d’una manera ràpida i també de socialitzar un viquiprojecte. Els experts proporcionen bibliografia de qualitat, i els viquipedistes només necessiten connexió a Internet, bibliografia, una taula, una cadira i, si pot ser, cafè.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article