Fitxa d'activitat

Taula rodona: Científiques al laboratori i als mitjans de comunicació

Data
12/02/2020
Hora
18:30
Localització
Vil·la Urània
Vil·la Urània, 102, Via Augusta, 08006 Barcelona
08022 Barcelona
Descripció

En aquesta tertúlia ressaltarem el paper de la dona en la ciència i inclourem el paper de la dona divulgadora i/o comunicadora en diferents formats. Trobarem un diàleg entre les científiques que investiguen i les que divulguen. Com viuen el seu dia a dia? Com realitzen la seva feina? Com arriba el coneixement dels avenços científics al carrer? Convidem a tothom, del món científic i de la comunicació o no, a participar i debatre amb les ponents.

Modera:

Miriam Rivera:  Creadora de Biomiics – Biologia en Còmics, Secretària Tècnica i Responsable de comunicació de l’ACCC, i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC.

Ponents:

-Claudia Diviu: Tècnica de Comunicació i Marketing a Biocat, Doctoranda en Comunicació Científica a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC.

-Gemma Marfany: Professora titular de Genètica i Cap d’Unitat del CIBERER (Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa – Malalties Rares) de la Universitat de Barcelona (UB).

-Anna May: Responsable de Comunicació i Divulgació a l’Institut de Ciència dels Materials de Barcelona (ICMAB), i Vocal d’Activitats Científiques i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC.
-Laia Pellejà: Responsable de Divulgació i Formació Científica de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC.
-Miriam Rivera:  Creadora de Biomiics – Biologia en Còmics, Secretària Tècnica i Responsable de comunicació de l’ACCC, i membre del Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC.
Més informació:
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article