Fitxa d'activitat

L’impacte públic de l’impacte

Data
10/11/2015
Hora
19:00
Localització
UPF Barcelona School of Manegement
Carrer de Balmes, 132
Barcelona
Descripció

Conferència en anglès “The Public Impact of Impacts: How the media play in the death of Dinosaurs debates” a càrrec d’Steve Miller, en el marc de l’acte inaugural de la 21a edició del màster en Comunicació Científica, Mèdica i ambiental de la UPF Barcelona School of Management.

Steve Miller, especialista en comunicación científica y en comprensión pública de la ciència, es profesor e investigador del Departamento de Estudios Científicos y Tecnológicos de la University College of London. Actualmente participa en el proyecto europeo RRI Tools, liderado por la Fundación Bancaria «la Caixa» y forma parte del comité científico de la red internacional Public Communication of Science and Technology (PCST). Anteriormente Steve Miller fue director European Science Communication Workshops (ESConet) y dirigió European Network of Science Communication Teachers (ENSCOT).

En el acto participarán también Carme Martinell, directora de la UPF Barcelona School of Management, Ignasi López Verdeguer, director del Departamento de ciencia de la Fundación Bancaria “la Caixa” – entidad que patrocina el Máster-, así como Vladimir de Semir, codirector del Máster y Gema Revuelta, codirectora del Máster y directora del Centro de Estudios de Ciencia, Comunicación y Sociedad de la Universidad Pompeu Fabra (CCS-UPF).

Més informació

Imatge. La xemeneia del Campus de la Comunicació de la UPF
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article