Fitxa d'activitat

PREZIosa, iniciativa contra el càncer de mama

Data
19/10/2015
Hora
09:30
Localització
Cibernàrium, Edifici Barcelona Growth Centre
c/ Roc Boronat, 117
08018 Barcelona
Descripció

Activitat de formació “PREZIosa. Iniciativa solidària contra el càncer de mama”, organitzada pel grup de recerca Gènere i TIC de l’IN3.

El membres del grup de recerca Gènere i TIC de l’IN3 han dissenyat una activitat formativa (de caràcter voluntari i gratuït, i d’una durada de 4 hores) per recaptar fons a favor de l’Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer (AECC) i que es centrarà en l’adquisició de competències tecnològiques sobre el servei d’edició de presentacions en línia PREZI.

S’estima que la recerca sobre el càncer ha ajudat a disminuir la incidència del càncer en un 80% segons The European Cancer Congress celebrat enguany a Viena. La investigació millora la taxa de supervivència i l’impacte que el tractament té sobre els nostres cossos. Ja que la recerca és la clau del problema el dia 19 d’octubre, Dia Internacional contra el càncer de mama, desenvoluparan aquesta activitat formativa PREZIosa, al Cibernàrium, amb la qual volen conscienciar la població de Barcelona i també a qui pugui connectar-se per streaming. La formació està assegurada i també l’entreteniment amb dues de les seves millors facilitadores: Ana Rodera Bermúdez i Neus Burch.

A la pàgina web PREZIosa podeu trobar notícies, música i articles relacionats amb el càncer i com participar en aquesta iniciativa.

Les persones interessades en el curs caldrà que es registrin a través d’aquesta pàgina web.

Més informació

 

Imatge: PREZIosa
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article