Fitxa d'activitat

La ciència en campanya

Data
13/12/2017
Hora
18:30
Localització
Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació
Passeig de Lluís Companys, 23
Barcelona
Descripció

Debat “La ciència en campanya”, sobre el contingut científic dels programes electorals d’algunes formacions polítiques, organitzat pel Consell Català de la Comunicació Científica, l’Associació Catalana de la Comunicació Científica i la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació.

Vivim moments excepcionals. Però l’excepcionalitat no és excusa, ans al contrari, per deixar de posar la ciència al centre del debat polític, ja que al segle XXI no es poden fer polítiques (de la tendència que sigui, amb l’objectiu que sigui) sense tenir una sòlida base de polítiques científiques.

Per a la ciència, al nostre país cada legislatura és un repte. Per activa o per passiva. Com a protagonista o com a dany col·lateral. El govern que surti d’aquestes eleccions haurà de governar. I siguin dies, setmanes, mesos o anys, haurà de fer-ho amb unes polítiques científiques definides. Els científics, i la societat en general, tenen dret a saber quines propostes hi ha en joc. Uns quants centímetres de la papereta de cada votant corresponen a les polítiques científiques (ciència, educació, sanitat, medi ambient, infraestructures… coneixement).

El Consell Català de Comunicació de la Ciència (C4) , en col·laboració amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), hem buscat un espai i un moment per debatre amb els representants de les forces polítiques. Per saber què és el que ens proposen per al futur immediat, i perquè sàpiguen què és el que aspirem a aconseguir.

És hora d’explicar-se. La teva assistència, la teva intervenció, seran valuoses.

Participants confirmats
  • Demòcrates de Catalunya – Arcadi Navarro
  • Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) – Lluís Pujadas
  • Partido de la Ciudadanía (C’S) – Martín Barra
  • Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) – Alicia Romero
  • Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) – Lluís Rovira
  • Modera Josep Corbella, periodista de La Vanguardia
Més informació
Imatge: Octavi Planells
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article