Fitxa d'activitat

Jornada de portes obertes de l’IRB

Data
18/04/2015
Hora
Tot el dia
Localització
Institut de Recerca Biomèdica
Carrer Baldiri Reixac, 10
08028 Barcelona
Descripció

Jornada de Portes Obertes de l’Institut de Recerca Biomèdica.

Saps què és una proteïna? O com funciona una cèl·lula? Com definiries una reacció en cadena de la polimerasa? Si tens curiositat científica, les ciències et molen.

Dissabte 18 abril l’IRB Barcelona obre les seves portes per acollir els visitants de totes les edats que vulguin descobrir com funciona la ciència de prop, què fan els nostres científics i per què no només la recerca científica és important pel desenvolupament de la societat, sinó que també mola!

Els nostres científics treballen estudiant malalties com el càncer, la diabetis o l’Alzheimer mitjançant l’estudi dels processos biològics bàsics en les cèl·lules i en els organismes.

Tindràs la possibilitat d’apuntar-te a una de les quatre visites organitzades, amb 150 places disponibles cadascuna. Després d’una xerrada sobre un tema d’actualitat científica en el camp de la biomedicina, que durarà una mitja hora més el temps per fer algunes preguntes, els visitants podran veure dos dels nostres laboratoris guiats pels nostres científics d’arreu del món. Finalment, hi haurà una fira científica on es podrà profunditzar els temes que hagin despertat més interès.

Hi haurà una visita especial reservada als més petits, amb un espectacle de Clowntífics per a les famílies amb canalla de menys de 12 anys. No us ho perdeu!

Més informació

Imatge: IRB
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article