Fitxa d'activitat

Interstellar

Data
03/06/2015
Hora
18:00
Localització
Biblioteca Can Sumarro
Carrer de la Riera de l'Escorxador, s/n
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

Projecció i comentari de la pel·lícula “Interstellar”, escrita i dirigida per Christopher Nolan, l’any 2014, organitzada per Pessics de Ciència.

En un futur proper la Terra ha estat devastada per la sequera i la fam, causant una escassetat d’aliments i canvis extrems en el clima. La humanitat s’enfronta a l’extinció.

Un grup d’exploradors liderats pel pilot Cooper (McConaughey) i la científica Amelia (Hathaway) s’embarca en la que pot ser la missió mes important de la historia de la humanitat i emprenen un viatge més enllà de la nostra galàxia en el que descobriran si las estrelles poden albergar el futur de la raça humana. La tripulació de l’Endurance estan obligats a pensar en gran i anar més lluny que qualsevol ésser humà en la història mentre s’embarquen en un viatge interestel·lar, cap al desconegut

També es projectarà el comentari que n’ha fet Roberto Emparan, Doctor en Física, professor d’investigació ICREA A l’Institut de Ciències del Cosmos de la UB. Investiga en els camps de la gravetat clàssica i quàntica, la teoria de cordes i el s forats negres.

Més informació

 

Carregant mapa...
Comparteix l'article