Fitxa d'activitat

Imatges de l’estany d’Ivars i Vila-sana

Data
16/11/2015
Hora
Tot el dia
Descripció

Concurs fotogràfic de l’estany d’Ivars i Vila sana, amb termini de presentacions obert fins el 16 de novembre.

El paisatge, la flora i la fauna de l’estany varia en cada estació de l’any. Els colors i la composició d’espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d’algun visitant.

Amb l’objectiu de recollir les millors imatges que serveixin per il·lustrar el Calendari 2016 de l’estany d’Ivars i Vila-sana us proposem participar en un concurs fotogràfic.

El concurs fotogràfic és obert a tothom per a recollir les millors imatges de l’espai al llarg de tot l’any, per això s’han establert dotze categories, una per a cada mes.

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il·lustraran el calendari del 2016 i aquestes instantànies guanyadores també es podran utilitzar com a recurs fotogràfic per difondre l’estany, els seus valors i les activitats que s’hi fan.

Finalment, per votació popular a la xarxa, entre les dotze del calendari 2016, se n’escolliran cinc, que resultaran premiades amb obsequis d’empreses col·laboradores.

Més informació

Imatge: Estany d’Ivars i Vila-sana
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article