Fitxa d'activitat

Una història de 65 milions d’anys

Data
15/02/2017
Hora
19:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Conferència “L’ésser humà, una història evolutiva de 65 milions d’anys”a càrrec de Miquel Llorente, organitzada per Pessics de Ciencia amb motiu del Dia Darwin, que se celebra el 12 de febrer.

Els humans som animals mamífers de l’ordre dels primats, un ordre que es va originar fa uns 65 milions d’anys. L’espècie humana actual (Homo sapiens sapiens), que va aparèixer fa uns 150.000 anys, és l’única supervivent de les moltes que van existir des de fa milions d’anys. L’arbre de l’evolució, que fa anys ha descartat la imatge lineal per acostar-se més a la d’un arbust amb moltes ramificacions, està encara ple de buits, a l’espera de nous descobriments. 

Miquel Llorente és doctor en Psicologia, actual responsable de la Unitat d’Investigació i Etologia de la Fundació Mona i coordinador del Programa de Formació. director d’IPRIM – Institut de Recerca i Estudis en Primatologia; investigador associat a la Unitat de Cognició de l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social) i president de l’APE (Associació Primatològica Espanyola).

Més informació
Imatge: Gruban / Wikimedia Commons
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article