Fitxa d'activitat

Els límits de la ciència

Data
07/10/2015
Hora
19:00
Localització
Centre Cultural Sant Josep
Avinguda d'Isabel la Catòlica,32
08901 L'Hospitalet
Descripció

Conferència “Els límits de la ciència”, a càrrec de Pere Puigdomènch, professor d’investigació al Centre de Recerca en AgriGenòmica, amb què s’inaugura una nova temporada del programa divulgatiu Pessics de Ciència.

L’ambició de la ciència no té límits, però sí que en tenen les seves activitats. El programa de la recerca científica és oferir als nostres conciutadans una comprensió el més complerta possible del món en el que vivim. I fer-ho d’una forma que permeti el seu contrast amb la realitat i fer prediccions que es puguin contrastar. Però hi ha límits de tota mena.

Uns d’ells són objectius com la impossibilitat de viatjar fora del nostre sistema planetari o de reproduir processos que requereixen mil·lennis o de fer experiments que no es poden finançar. Un altres ens els posem nosaltres com els que inclouen experiments amb humans, amb animals o que poden tenir efectes sobre el medi ambient. I finalment n’hi ha que potser no volem per les seves conseqüències sobre la nostra espècie o sobre el nostre planeta. Aquests darrers són en general els més difícils de decidir

Més informació

Imatge: Luca Volpi / Flickr

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article