Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

El futur del càncer

Data
10/04/2016
Hora
09:00
Localització
Restaurant 7 Portes
Passeig d'Isabel II, 14
08003 Barcelona
Descripció

Tertúlia “El futur de la recerca en càncer”, amb, Josep Tabernero, cap del Departament d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, i Manel Esteller, director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge. Moderarà l’acte el periodista Eduard Berraondo.  La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”.

El càncer és una de les principals causes de mort a Catalunya i de fet hi ha qui diu que és la gran epidèmia del segle XXI. Una malaltia que és moltes malalties en una, ja que cada tipus de càncer és diferent dels altres, i que sorgeix de les nostres pròpies cèl·lules. Però al mateix temps és molt possible que en aquest segle poguem descobrir la cura del càncer. En el debat revisarem què en sabem del càncer, els mites i les realitats, les línies de recerca sobre possibles remeis i discutirem quina podria ser la “bala de plata” que finalment acabi amb la “plaga del segle XXI”.

Els Esmorzars de Ciència

Són esmorzars de forquilla acompanyats per una tertúlia a càrrec d’investigadors capdavanters en el seu camp de recerca, els quals aborden temes científics d’impacte i d’actualitat. Els Esmorzars de Ciència al 7 Portes tenen un preu de 25 euros per persona. En aquestes sessions, el restaurant obre les portes als assistents a les 9:00 del matí per començar l’esmorzar de forquilla, a les 10:00 s’inicia el monòleg introductori a càrrec de The Big Van Theory, d’una durada d’un quart d’hora, i acte seguit comença la tertúlia a càrrec dels experts i el moderador. Al final de la tertúlia s’inicia un debat amb el públic que, si s’escau, es pot allargar fins migdia. L’esmorzar de forquilla amb tertúlia té un preu de 25€ i les reserves es poden realitzar a través d’aquest formulari.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article