Fitxa d'activitat

Segona Jornada Ludicomatemàtica

Data
12/11/2016
Hora
10:30
Localització
Rambla de la Marina
carrer de Provença
L'Hospitalet de Llobregat
Descripció

2ª Jornada Ludicomatemàtica a L’Hospitalet, organitzada per Pessics de Ciència junt amb el Casalet i el MMACA (Museu de Matemàtiques de Catalunya), i amb la col·laboració del CRP l’Hospitalet i el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Martin Gardner (Tulsa, 21 d’octubre del 1914 – Norman, 22 de maig del 2010) va ser un filòsof i conegut divulgador científic americà especialitzat en les matemàtiques recreatives. Va publicar més de 70 llibres i va escriure la columna Mathematical Games a la revista Scientific American de 1956 a 1981.
Des de la seva mort, cada any, entre octubre i novembre, se celebren actes de commemoració en què es fan activitats, jocs, resolució d’enigmes, màgia…amb l’objectiu de trobar-se i de popularitzar les matemàtiques.

L’any passat vam organitzar una jornada a l’Hospitalet a la qual van assistir unes 500 persones. Això ens va animar a programar per a aquest any la 2a Jornada Ludicomatemàtica, en la que us animem a participar. Hi haurà activitats com: construcció de cúpules de Leonardo, un polyndron gegant, el joc dels gratacels, bandes de Möebius, trencaclosques, jocs d’estratègia i moltes coses més.

Us convidem a passar un matí “tocant” les matemàtiques! Jornada adreçada al públic general, de totes les edats (famílies, centres educatius, etc.).

Més informació
Imprimeix Imprimeix
Carregant mapa...
Comparteix l'article