Articles

Setmana del 10 al 16 de novembre

Uns espermatozous de colors, armats amb una entrada USB al cap, obra de Iolanda Junyent, són el disseny guanyador del concurs del cartell de la 19ª Setmana de la Ciència a Catalunya. La setmana en qüestió, que en realitat dura deu dies, comença el divendres 14 de novembre. Fins el dia 23, més de 170 entitats de tot el territori es veuran implicades en més de 250 activitats de divulgació científica. Com que llistar-les totes en aquest portal seria una bogeria, us recomanem que trobeu les activitats que us interessin en el cercador de l’esdeveniment. Seguiu també l’actualitat a Twitter, a través del hashtag #SC14Cat.

Les conmovedores imatges de Sebastião Salgado en la seva exposició “Gènesi”, que es pot visitar al CaixaForum Barcelona fins el 8 de febrer, es complementen durant aquest mes amb quatre xerrades que analitzen el paper dels humans dins la biosfera i la nostra implicació amb l’entorn. La primera de les xerrades se celebren en quatre dimecres consecotius a comptar des del dia 12 de novembre.

Recordeu també que durant aquesta setmana, fins dijous 13, se celebra a diverses sales de Barcelona el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient.

A més d’aquestes recomanacions la setmana compta amb molts actes més. Consulteu-los als següents enllaços: