Articles

Les condicions del cervell

El segle XXI viurà una revolució pel que fa al coneixement del cervell i els seus mecanismes de funcionament, que tindrà una influència innegable en la mirada artística i social sobre el món contemporani.

Amb el cicle “Les condicions del cervell” la Sala Beckett vol promoure un context obert de reflexió i debat sobre diferents aspectes relacionats amb els diversos àmbits del coneixement del cervell. Espectacles, testimonis en primera persona, xerrades i trobades ens serviran per ampliar la mirada i per analitzar com les diferents condicions del cervell afecten la manera de percebre el món. Així com també, ens deturarem en la influència dels avenços neurocientífics en les manifestacions artístiques contemporànies.

El cicle està organitzat per la Sala Beckett i la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació Pasqual Maragall, Amical Wikimedia i l’Institut Cajal. Està comissariat per Pastora Martínez, vicerectora de Globalització i Cooperació de la UOC, i ofereix un ampli ventall d’activitats que inclou espectacles, lectures dramatitzades, un cicle de debats, una viquimarató sobre el cervell i una mostra d’il·lustracions científiques de Ramon i Cajal.

Més informació

Imatge: Sala Beckett