Fitxa d'activitat

Imatge del Young Photonics Congress

Young Photonics Congress 2018

Data
22/01/2018
Hora
Tot el dia
Localització
ICFO
Av. Carl Friedrich Gauss, 3
08860 Castelldefels
Descripció

Període de presentació de treballs al Young Photonics Congress 2018 que organitza l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) amb el suport de la Fundació Catalunya – La Pedrera • Ignacio Cirac Program Chair.

El període d’inscripcions i de presentació de treballs és obert fins el 22 de gener.

Ets un estudiant d’ESO, batxillerat o cicles formatius, has participat en algun projecte de recerca relacionat amb llum? T’agradaria compartir el teu treball amb altres persones amb la mateixa passió per la ciència?

L’ICFO et dóna una oportunitat que no et pots perdre: vine al proper Young Photonics Congress i viu l’experiència d’un congrés científic on els joves sou els protagonistes! Podràs explicar el teu treball a altres estudiants i als investigadors de l’ICFO. És una ocasió per compartir coneixement i experiències amb altres persones.

A les passades edicions vam tenir un total de més de 100 joves presentant més de 50 projectes, tots interessants i engrescadors. Ara busquem joves que hagin esbrinat propietats de la llum o que hagin experimentat amb les seves aplicacions per la propera edició. Aquesta tindrà lloc el 13 d’abril del 2018 a les instal·lacions de l’ICFO.

Més informació
Imatge: ICFO
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article