Fitxa d'activitat

XXX Exposició de Bolets a Farmàcia

Data
11/11/2014 - 12/11/2014
Hora
10:00
Localització
Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona
Avinguda de Joan XXIII, s/n
08028 Barcelona
Descripció

Trentena edició de l’exposició de bolets que organitzen la Unitat de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, la Societat Catalana de Micologia i el Centre de Documentació de Biodiversitat Vegetal de la mateixa universitat.

Aquest any l’exposició de bolets a la Facultat de Farmàcia estarà dedicada al cinquantenari de la mort de Pius Font i Quer (1888-1964) i tindrà lloc els dies 11 i 12 de novembre, al vestíbul de l’edifici B de la Facultat de Farmàcia. L’exposició, que estarà oberta al públic de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, s’inaugurarà el dimarts 11 de novembre a les 12 del migdia.

Com en edicions anteriors, la mostra té un esperit pedagògic i divulgatiu, i exhibirà prop d’un centenar d’espècies en estat fresc, catalogades per famílies i etiquetades amb el nom científic i el nom popular, amb indicacions sobre comestibilitat, toxicitat, etc.

Tothom que vulgui pot portar-hi bolets de tota mena i en bon estat que seran classificats.

També us anunciem la conferència “Síndromes tòxiques provocades per bolets” a càrrec del Luis Serés, metge i soci de la Societat Catalana de Micologia, que tindrà lloc dimecres 12 de novembre a les 12.30 h a l’aula A-3 de la Facultat de Farmàcia de la UB.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article