Fitxa d'activitat

Ciència i ètica després de la pandèmia

Data
03/06/2020
Hora
18:00
Descripció

La COVID-19 ha evidenciat, com tantes epidèmies abans, que som vulnerables com a persones i com a societats, i que hem respost de manera molt desigual a aquesta crisi en funció dels nostres recursos però també de la fortalesa dels nostres valors.

Els avenços mèdics per controlar la pandèmia són ingents. Però quines han de ser les prioritats? És una competició o una suma d’esforços i inversions entre sectors, entre estats i territoris? Es privilegia sempre el bé comú davant dels interessos particulars?

Salvador Macip, metge, investigador i autor del llibre Viurem per sempre? Com la biomedicina ens està canviant la vida, en parlarà amb Núria Terribas, directora de la Càtedra de Bioètica Fundació Grífols UVic-UCC, en aquest webinar organtizat a través de la plataforma zoom.  Marina Geli, coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS) i directora general de la  Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS) de la UVic-UCC conduirà la sessió.

L’acte es celebrarà el dimecres 3 de juny a les 18h i està  organitzat per Eumo Editorial, el CESS i la Cátedra de Bioètica Fundació Grífols de la UVic-UCC.

Més informació:

Inscripcions

Descripció del webinar

 

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article