Fitxa d'activitat

Vols participar en el Park(ing)Day 2022?

Data
16/09/2022
Hora
00:00
Descripció

Un cotxe ocupa al voltant de uns 10m2. Has pensat alguna vegada en què podria usar-se aquest espai si el vehicle no estigués? Això és exactament el que plantegem a través del Park(ing)Day. La iniciativa convida a veïns i entitats de Barcelona a repensar l’espai públic que ocupa un cotxe. Us animem a proposar activitats que puguin dur-se a terme en aquestes places d’aparcament, el divendres 16 de setembre, en els deu districtes de la ciutat.

Park(ing)Day Barcelona reivindica la necessitat urgent de repensar els espais urbans per a augmentar les zones verdes i els espais públics de joc i convivència, i millorar la qualitat de l’aire, i així avançar cap a escenaris i maneres de viure molt més respectuosos amb l’entorn i les persones.

 

Inscriu la teva proposta!

Les persones o entitats interessades a participar tenen temps fins al 9 de juny per a inscriure una proposta d’activitat —la seva “park”— a través d‘aquest formulari.

Es poden ocupar places d’estacionament de vehicles amb plantes, cartells, mobiliari i altres objectes per a desenvolupar diferents accions, com a xerrades, tallers, exhibicions o, simplement, ser aquí i passar el dia. Per a inspirar-vos, podeu visitar la pàgina web i consultar el programa i fotos d’edicions anteriors.

 

Aclarim dubtes!

Per a resoldre dubtes sobre aquesta edició del Park(ing)Day Barcelona, s’oferiran dues sessions informatives en línia. La primera està prevista per al 10 de maig a les 18 hores i la segona per al 2 de juny a les 18 hores. Qui vulgui assistir a la segona reunió ha de confirmar la seva assistència a través d’aquest formulari y, más adelante, la organización facilitará el enlace de conexión a la reunión virtual.

 

Park(ing)Day Barcelona és una iniciativa organitzada per ISGlobal, centre impulsat per la Fundació “la Caixa”, i Espai Ambiental Cooperativa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona
Més informació
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article