Fitxa d'activitat

Tu pots ser investigadora

Data
03/02/2018
Hora
10:00
Localització
Col·legi Sagrada Família – Horta
Peris i Mencheta, 26
80832 Barcelona
Descripció

Jornada “Tu pots ser investigadora”, organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya i l’escola Sagrada Família-Horta, en el marc dels actes de l’11 de febrer, Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.

Per al Dia Internacional de la Dona i la Nena a Ciència, la UOC col·labora amb la iniciativa 11 de febrer. Amb l’objectiu de contribuir a eliminar la bretxa de gènere que actualment existeix en l’àmbit científic. Les investigadores de la UOC, Ana Bach, Elena Muñoz, Raquel Veijo, Susanna Tesconi i Raquel Herrera faran xerrades als alumnes de les escoles Perez Iborra i Sagrada Família – Horta. Des de la UOC s’organitza l’esdeveniment “Tu pots ser investigadora” obert a tot el públic i la campanya #DiaDonaiCienciaUOC a xarxes socials.

La UOC col·labora el 3 de febrer amb el Col·legi Sagrada Família – Horta per a l’organització de l’esdeveniment adreçat a famílies amb l’objectiu de conscienciar les nenes de la possibilitat de cursar una carrera científica, de fomentar la igualtat de gènere en la ciència i de promoure l’interès per carreres STEM. Diferents investigadores UOC i el grup de recerca de GenTIC, expert en igualtat de gènere, ens mostren què significa ser investigadora. El programa consta de diferents tallers interactius per a nens i nenes i joves de diferents edats i els seus pares. Els detalls del programa es poden consultar aquí. L’esdeveniment és gratis, però es demana d’inscriure-s’hi mitjançant aquest enllaç.

Més informació i inscripcions
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article