Fitxa d'activitat

Tocant a sometent

Data
27/04/2022
Hora
10:00
Localització
Plaça Catalunya
Plaça Catalunya
Barcelona
Descripció

Ruta amb els ulls tapats per descobrir el paisatge sonor del Gòtic i la Barceloneta.

Sovint, quan passegem, ens guiem pel sentit de la vista. Però l’oïda, l’olfacte i el gust són sentits essencials per percebre l’entorn que ens envolta. Els sons d’un indret determinat en configuren la identitat i són una dimensió indispensable del seu paisatge. Et proposem descobrir el Gòtic com mai abans no l’havies visitat. Començarem l’itinerari a la plaça de Catalunya i, a través del sentit de l’oïda, anirem coneixent l’extraordinària tasca de gestionar la contaminació acústica en els entorns urbans. A més, durant el recorregut aprendrem a interpretar el mapa estratègic del soroll i farem servir el sonòmetre per conèixer el valor subjectiu dels sons i els sorolls.

Es tracta d’una ruta segura i controlada, per la qual cosa no cal patir per tancar els ulls en alguns moments de l’itinerari. Es recomana portar un mocador propi.

Organitzada per l’Aula Ambiental de Ciutat Vella. En el marc de la Setmana Sense Soroll. Aquesta ruta forma part del programa Com Funciona Barcelona.

Més informació

  • Cal inscripció prèvia
  • L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.
  • Les dates o dinàmiques de les activitats poden veure’s afectades a causa de la covid-19. Quan hi hagi canvis, ens posarem en contacte amb vosaltres. Us agraïm la comprensió.
Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article