Fitxa d'activitat

Imatge d'un reactable

Tecnologia i la cultura del futur

Data
20/11/2014
Hora
19:00
Localització
Ateneu Barcelonès
Carrer Canuda, 6
08002 Barcelona
Descripció

Debat “Tecnologia i cultura, seran un bon tàndem?”, amb Pablo Rodríguez, director científic de Telefónica I+D, i Genís Roca, soci fundador i president de Rocasalvatella, amb la moderació de la periodista Milagros Pérez Oliva, dins del cicle “Futur(s)” que organitzen l’Obra Social “La Caixa” i l’Ateneu Barcelonès.

Com determina la tecnologia el futur de la cultura, i quins són els nous mitjans d’expressió i les possibilitats que ofereixen per la creativitat, pels creadors i sobretot pel públic consumidor?

Les noves tecnologies han modificat la forma com creem la cultura, la consumim i la donem a conèixer. També han modificat els hàbits del públic, que ja no vol ser només un espectador sinó que vol participar en el procés global de creació. És independent la creació de les noves tecnologies?

En els artistes joves, l’accés fluïd i constant a les xarxes digitals genera una visió global i oberta del món que els envolta i dilueix el temps d’oci amb el del treball; són multitasca i utilitzen diferents mitjans i connexions per treballar; acostumen a crear de forma col.laborativa i tenen hàbits d’hipervinculació, intertextualitat i interdisciplinarietat.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article