Fitxa d'activitat

Els animals del Medierrani a les teves mans

Data
09/09/2015
Hora
17:30
Localització
Biblioteca Camp de l’Arpa-Caterina Albert
Carrer de la Indústria, 295
08041 Barcelona
Descripció

Taller infantil “Els animals marins del Mediterrani a les teves mans”, organitzat per Animal Latitude.

L’objectiu principal d’aquest taller és que els infants assistents, mitjançant el dibuix i l’elaboració de dibuixos i titelles-pinça amb formes d’animals marins, descobreixin la fauna marina que hi viu a prop de les costes catalanes. A més a més, un segon objectiu és l’adquisició per part de les persones acompanyants dels infants, de coneixements bàsics sobre els grans animals marins del Mediterrani, quin és la seva funció ecològica i en quines localitats és habitual els seus albiraments.

Realització d’un taller de manualitats, que consta en elaborar dibuixos titelles-pinça de grans animals marins: tauró, cetaci (balena, dofí o catxalot), tortuga, rajada o foca, amb material reciclat. També farem un mural en grup i ens podrem emportar dibuixos per pintar a casa.

En el transcurs del taller, les persones responsables del taller, seran els encarregats de transmetre els coneixements bàsics de cadascun dels grups dels grans animals marins tant als infants com als acompanyants.

El taller tindrà una durada de dues hores i serà necessari que els infants vinguin acompanyats d’una persona adulta. S’entregarà a cada infant el material necessari per la creació dels seus dibuixos i titella-pinça, a més de material a compartir que és necessari per a la seva construcció com estisores, retoladors, pegament en barra, etc., apte per infants.

Aforament limitat a 25 places (l’infant ha de venir acompanyat/ada d’una persona adulta).

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article