Fitxa d'activitat

Taller de fotografia d’ocells

Data
14/11/2014
Hora
18:30
Localització
Punt d’Informació del Remolar-Filipines
Llacunes del Remolar-Filipines
El Prat de Llobregat
Descripció

Taller teòric-pràctic de tres sessions d’introducció a la fotografia d’ocells del Delta del Llobregat, a càrrec de l’Institut Català d’Ornitologia.

Penses que a la teva càmera li sobren “botonets”? T’has comprat un teleobjectiu però els ocells segueixen estant massa lluny? Si les teves respostes han estat afirmatives, aquest és un taller per a tu. Durant el cap de setmana farem un repàs del funcionament de les càmeres digitals, diferents tècniques i equips per a fotografiar ocells i sortirem a fer fotos i veurem el seu processat posterior a l’ordinador per obtenir uns resultats professionals. L’objectiu del taller és fer més i millors fotografies d’ocells. Tot això de la mà d’en Jordi Bas, reconegut fotògraf de natura i vida salvatge i col·laborador habitual de l’ICO (Institut Català d’Ornitologia).

Classes teòriques: divendres 14 de novembre de 18.30 h a 20.30 h i dissabte 15 de novembre d’11 h a 14 h, a l’Espai Natural del Remolar – Filipines (Can Casanovas, pineda del Remolar de Viladecans).

Classes pràctiques (camp i processat digital):dissabte 15 de novembre de 7.30 a 11 h i de 16 h a 20.30 h, i diumenge 16 de novembre 7:30 h a 14 h, a l’Espai Natural del Remolar – Filipines (Can Casanovas, pineda del Remolar de Viladecans).

Preu: 40 € socis ICO – 60 € no socis / Cal inscripció prèvia: Tel. 93 458 78 93

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article