Fitxa d'activitat

Sortides naturalistes a Osona. Dia Mundial dels ocells

Data
02/10/2021
Hora
09:00
Localització
Jardins Pla de la Teia (darrera de l’Ajuntament de Santa Maria de Besora)
Pg. Pla de Teia núm.13
08584 Santa Maria de Besora
Descripció

El Dia Mundial dels Ocells és una campanya de sensibilització sobre els ocells que s’organitza internacionalment. Les diferents activitats de l’edició d’enguany a Osona inclouen una sortida ornitològica guiada, un espectacle infantil, una xerrada d’ornitologia i un concurs d’identificació d’ocells.

Les diferents activitats aniran a càrrec del Parc del Castell de Montesquiu.

El punt de trobada és al Jardins Pla de Teia, darrera de l’Ajuntament de Santa Maria de Besora.

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic-UCC, el Museu del Ter – Ajuntament de Manlleu i el Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN organitzen, com cada any, el programa anual d’activitats i sortides naturalistes, gratuïtes i obertes a tothom. El programa compta també amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, Geòleg.cat, Taller de Geologia, el grup Orquidiològic de Catalunya, l’Associació Flora Catalana i l’Ajuntament de Vic.

A causa de la situació canviant en les restriccions, es demana fer la inscripció a través de l’Agenda del Museu del Ter o al telèfon 93 851 51 76 (Museu del Ter) consultar les dates i l’estat de cada sortida a través de les agendes del web del museu del Ter https://www.museudelter.cat/events/ i del GNO http://www.gno.cat/calendari/.

Es recomana portar calçat còmode per caminar.

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte i risc propi.

Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Civil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura.

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article