Fitxa d'activitat

Resiliència en infants i joves

Data
19/10/2017
Hora
09:00
Localització
CaixaForum Barcelona
Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona
Descripció

El grup de recerca CareNet de l’Internet Interdisciplinary Institute de la UOC organitza la jornada “Com fomentar la resiliència de nens/es i joves? Participació i gestió de desastres” per presentar els resultats de la recerca portada a terme pel projecte CUIDAR.

Els nens/es i joves són un dels col·lectius més afectats en situació de desastre i, no obstant això, un dels que troba més dificultats per ser escoltats. La recerca portada a terme pel projecte CUIDAR assenyala que facilitant la seva participació es pot incrementar la seva resiliència i la de les seves comunitats, així com la qualitat de les decisions i sistemes de protecció civil. Us convidem a la jornada per compartir aquestes idees, debatre-les i construir propostes que ens permetin avançar en aquesta direcció.

Podeu consultar el programa aquí.

Amb la participació de:

  • Representants de nens, joves i professionals que han participat en el projecte CUIDAR a Lorca, Sant Celoni, Gandesa i Barcelona.
  • Sr. Sergi Delgado, Sotsdirector general de Coordinació i Gestió d’Emergències de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.
  • Sr. Josep Maria Lahosa, Delegat del Fòrum Espanyol per a la Prevenció i la Seguretat Urbana.
  • Sra. Montserrat Cusó, Experta en Drets de la Infància i de l’Adolescència.
  • Conferència final Children of Katrina a càrrec de la Dra. Alice Fothergill, Professora de Sociologia de la Universitat de Vermont (EUA).

La Jornada es desenvoluparà en castellà menys la conferència final que serà en anglès amb traducció simultània al castellà.

Inscripció gratuïta omplint aquest formulari.

Més informació
Imatge: NASA / Unsplash
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article