Fitxa d'activitat

Privacitat en l’intercanvi d’informació

Data
28/06/2016
Hora
15:00
Localització
Edifici UOC Castelldefels
Avinguda Carl Friedrich Gauss, 5. Parc Mediterrani de la Tecnologia, Edifici B3.
08860 Castelldefels
Descripció

Seminari “La preservació de la privacitat en l’intercanvi d’informació: eines i aplicacions”, a càrrec d’Emiliano De Cristofaro, Professor titular al Departament de Ciències Informàtiques de l’University College de Londres, organitzat pel grup de recerca KISON de l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3), centre de recerca de la UOC.

La societat actual depèn cada vegada més d’enormes quantitats d’informació electrònica. Hi ha nombroses situacions quotidianes en què s’ha de compartir, de vegades a contracor o amb recel, informació delicada entre dues o més entitats amb confiança mútua limitada. Això propicia la necessitat de mecanismes que permetin un intercanvi limitat de la informació (que preservi la privacitat). Ens enfrontem a tres desafiaments tècnics principals: (1) com habilitar aquest tipus d’intercanvi de tal manera que es reveli només la quantitat mínima requerida d’informació, (2) com fer-ho de manera eficient, i (3) com implementar aquestes tècniques en aplicacions del món real. Assumim aquests reptes mitjançant l’adopció de nous elements fonamentals i l’ús de sistemes pràctics, tant per a aplicacions establertes, com per a les emergents, incloent revisió de base de dades, proves genètiques, xarxes socials i atenuació d’amenaces. En el procés, identifiquem i abordem una sèrie de problemes oberts, a més de material per a futurs treballs.

El seminari, que es realitzarà en anglès, es podrà seguir per video streaming i posteriorment es publicarà el vídeo a la llista de reproducció de l’IN3 del canal YouTube de la UOC.

Inscripció gratuïta enviant un correu electrònic a icarol@uoc.edu.

 

Més informació

Imatge: Calvinius / Wikipedia
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article