Fitxa d'activitat

Presentació: “Els Ocells del Passeig del Ter a Manlleu” – Nova Publicació en línia

Data
18/03/2022
Hora
19:30
Localització
Museu del Ter
Passeig del Ter, 2
08560 Manlleu
Descripció

El llibre “Els ocells del passeig del Ter a Manlleu” és el resultat del treball metòdic i constant del biòleg Albert Pedro. Inclou una caracterització dels ambients presents en aquest espai de gairebé dos quilòmetres de façana fluvial urbana a Manlleu, un espai amb una gran biodiversitat d’aus durant tot l’any. El llibre està profusament il·lustrat amb fotografies del mateix autor sobre els ocells, el seu comportament i els ambients del passeig. La publicació compta amb un pròleg a càrrec de Marc Ordeix, director del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic-UCC. Aquest treball es podrà consultar en línia a la mateixa web del museu a partir del moment de la seva presentació.

La presentació, amb una conferència a càrrec del mateix Albert Pedro, tindrà lloc a l’auditori Roca del Museu del Ter de forma presencial, i s’emetrà en directe pel canal de Youtube del museu.

Aquesta conferència i presentació de la publicació en línia forma part del programa de Sortides Naturalistes a Osona 2022 del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis, el Grup de Naturalistes d’Osona i el Museu del Ter.

Més informació: 
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article