Fitxa d'activitat

Coproducció del Pla Clima de Barcelona

Data
17/04/2018
Hora
15:30
Localització
La Fàbrica del Sol
Passeig de Salvat Papasseit, 1,
08001 Barcelona
Descripció

Presentació dels resultats de la recerca del procés de coproducció del Pla Clima de Barcelona, a La Fàbrica del Sol.

El grup de recerca Laboratori de Transformacions Urbanes i Canvi Global (TURBA Lab) de l’Internet Interdisciplinary Institute de la UOC té el plaer de convidar-vos el dia 17 d’abril a una sessió de retorn de resultats sobre la recerca que han dut a terme entorn el procés de coproducció del Pla Clima de Barcelona.

La sessió es planteja com una presentació de resultats de l’estudi que han realitzat, seguida d’un taller dinamitzat per tal d’identificar conjuntament les oportunitats i reptes que té la “coproducció” de polítiques urbanes de canvi climàtic.

Per tal de planificar la sessió podeu confirmar la vostra assistència a través d’aquest formulari. En cas d’estar interessats en rebre informació sobre aquest estudi, tot i no poder assistir a l’esdeveniment, ho podeu indicar al formulari.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que el dia 24 d’abril, de 18 a 20 h., es presentarà públicament el Pla Clima de Barcelona al Hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El Pla Clima entoma de manera ambiciosa el repte del canvi climàtic a través d’un procés de coproducció amb la xarxa Barcelona + Sostenible i la ciutadania. Durant l’acte es presentaran els antecedents i objectius del Pla Clima, les seves mesures i el seu desplegament inicial.

Més informació
Imatge: La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article