Fitxa d'activitat

Plantem els gegants

Data
07/06/2017
Hora
18:00
Descripció

Taller “Petits gegants: Plantem els gegants”, d’urban sketching de la flora i fauna de la ciutat, organitzat per La Fàbrica del Sol. A càrrec d’Il·lustraciència. En el marc de la Festa de la Ciència, la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient.

Què passa quan deixem que la natura s’apoderi de la ciutat? Amb el lema “Let it Grow” coneixerem quines iniciatives promouen un creixement del verd urbà.

Anirem al Parc de Joan Miró a conèixer els jardins de la biodiversitat, un espai dedicat a la millora de la qualitat de l’hàbitat per a la flora i la fauna. Un indret on es crea un nou ambient per afavorir la fauna mitjançant plantacions i la creació de refugis, que atrauen ocells, papallones i altra fauna beneficiosa. Allà plantarem el nostre Petit gegant i farem un taller d’il·lustració científica dibuixant les espècies de plantes més comunes. 

Si teniu material de dibuix no us l’oblideu. Us esperem!

La resta de Petits Gegants seran adoptats pel Centre de la Platja, l’Espai lúdic ambiental per famílies del Parc de la Ciutadella, l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i el Casal Infantil de la Barceloneta. No us perdeu les activitats que els acompanyaran!

Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació
Imatge. La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article