Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

Piula ciència i esmorza al 7 Portes

Data
03/12/2015 - 11/12/2015
Hora
Tot el dia
Descripció

Tens un compte de Twitter? T’agrada la ciència? Sortegem un esmorzar de ciència per a dues persones al restaurant 7 Portes de Barcelona. Es tracta d’un esmorzar de forquilla amb tertúlia científica que tindrà lloc el diumenge 13 de desembre al cèlebre restaurant. Per participar només cal enviar dues piulades:

  • Una recomanant l’esmorzar de ciència al 7 Portes de diumenge.
  • Una altra recomanant qualsevol altra activitat anunciada a aquest portal i que trobis interessant.
  • Important: Ambdues piulades han d’incloure l’enllaç a l’activitat corresponent i el hashtag #Ciencia7Portes.

El límit per a participar és divendres, 11 de desembre a les 10:00 hores. El sorteig el farem el mateix divendres.

Vinga, anima’t i participa!!

La tertúlia d’aquest esmorzar serà «La revolució energètica: el món després del petroli», i comptarà amb Mariano Marzo, catedràtic d’Estratigrafia i profesor de Recursos Energètics i Geologia del Petroli de la Universitat de Barcelona, i Pep Salas, cofundador de l’empresa Enerbyte i expert en transició energètica. Moderarà la taula el periodista Eduard Berraondo.

La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”.

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article