Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

Piula ciència i esmorza al 7 Portes

Data
22/10/2015 - 30/10/2015
Hora
Tot el dia
Descripció

Tens un compte de Twitter? T’agrada la ciència? Sortegem dos parells d’esmorzars de ciència al restaurant 7 portes de Barcelona. Es tracta d’un esmorzar de forquilla amb tertúlia científica que tindrà lloc el diumenge 1 de novembre al cèlebre restaurant. Per participar només cal enviar dues piulades:

  • Una recomanant l’esmorzar de ciència al 7 Portes de diumenge.
  • Una altra recomanant qualsevol altra activitat anunciada a aquest portal i que trobis interessant.
  • Important: Ambdues piulades han d’incloure l’enllaç a l’activitat corresponent i el hashtag #Ciencia7Portes.

El límit per a participar és divendres, 30 d’octubre a les 10:00 hores. El sorteig el farem el mateix divendres.

Vinga, anima’t i participa!!

La tertúlia d’aquest diumenge Tertúlia «Humans, posthumans o +humans? Les noves relacions home-tecnologia» i comptarà amb amb Miquel Àngel Serra, del Laboratori de Neurofarmacologia de la Universitat Pompeu Fabra, i Albert Cortina, advocat i urbanista. Moderarà la taula el periodista Eduard Berraondo.

La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”.

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article