Fitxa d'activitat

Cartell dels esmorzars de ciència al restaurant 7 Portes. Temes: alimentació, seguretat, petroli, esport, límits, piula ciència, càncer

Piula ciència i esmorza al 7 Portes

Data
15/02/2016 - 19/02/2016
Hora
Tot el dia
Descripció

Tens un compte de Twitter? T’agrada la ciència? Piula ciència! Sortegem un esmorzar de ciència per a dues persones al restaurant 7 Portes de Barcelona. Es tracta d’un esmorzar de forquilla amb tertúlia científica que tindrà lloc el diumenge 21 de febrer al cèlebre restaurant. Per participar només cal enviar dues piulades:

  • Una recomanant l’esmorzar de ciència al 7 Portes de diumenge.
  • Una altra recomanant qualsevol altra activitat anunciada a aquest portal i que trobis interessant.
  • Important: Ambdues piulades han d’incloure l’enllaç a l’activitat corresponent i el hashtag #Ciencia7Portes.

El límit per a participar és divendres, 19 de febrer a les 10:00 hores. El sorteig el farem el mateix divendres.

Vinga, anima’t i participa!!

La tertúlia d’aquest esmorzar serà «Ciberdelicte, ciberseguretat. Seguretat en el món virtual d’Internet», i comptarà amb Joan Gómez Urgellés, matemàtic i professor de la UPC, jordi Puiggalí, cap de seguretat i vicepresident senior per recerca i seguretat a SCYTL, i Xavier Gatius, director general del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya. Moderarà la taula el periodista Eduard Berraondo.

La tertúlia s’emmarca en el programa Esmorzars de Ciència que organitzen el restaurant 7 Portes de Barcelona, la companyia The Big Van Theory, l’Associació Catalana de Comunicació Científica i El Punt Avui, en col·laboració amb Alumni UB i l’Obra Social “La Caixa”.

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article