Fitxa d'activitat

Imatge de la façada de la Reial Acadèmia de les Ciències i les Arts de Barcelona

Passat, present i futur de la ciència

Data
12/11/2014
Hora
19:00
Descripció

Cicle de conferències “Passat, present i futur de la ciència, als centres cívics de Barcelona”, organitzat amb la col·laboració de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB) amb motiu del seu 250 aniversari.

La proposta, formada per sis xerrades i dues visites (a l’Observatori Fabra i la RACAB), explorarà temes vinculats amb la robòtica, els nanomaterials, el canvi climàtic, la neurociència, l’agrogenòmica i el paissatge, a càrrec de diferents investigadors membres de la RACAB. Totes les activitats del programa són d’entrada lliure amb aforament limitat i es duran a terme entre el 2 d’octubre i el 19 de novembre de 2014.

La RACAB, 250 anys


Passat, present i futur de la investigació defineixen la figura de la RACAB. Aquesta institució, fundada l’any 1764 (i que, per tant, enguany compleix 250 anys), ha estat compromesa des del principi amb la difusió del coneixement científic i les innovacions tecnològiques, sempre amb el punt de vista posat en la millora de la vida de les persones: el servei horari a la ciutat de Barcelona, l’observació astronòmica i el servei meteorològic són algunes de les tasques que la RACAB ha desenvolupat.

Formada actualment per un màxim de 75 membres de disciplines com les matemàtiques, l’astronomia, la física, la química, les ciències de la Terra, la biologia, la tecnologia i les arts, la RACAB manté una estreta relació amb algunes de les investigacions més capdavanteres.

Properes xerrades del cicle:

Més informació:

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article