Fitxa d'activitat

Papallones nocturnes. Sortides naturalistes a Osona 2022

Data
30/04/2022
Hora
19:00
Localització
Parc del castell de Mostesquiu
Masoveria del Castell
08585 Montesquiu
Descripció

Sortida de nit dedicada a l’observació i l’estudi de les papallones nocturnes. Es faran servir diferents trampes per atraure diverses espècies d’aquest grup, entre elles és possible que aparegui la graèllsia (Actias isabelae). Al llarg de la sessió s’identificaran els exemplars atrets i s’explicaran les característiques principals i algunes curiositats de cada espècie.

A càrrec de: Ramon Macià, Albert Xaus i Arcadi Cervelló , Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN) i Societat Catalana de Lepidopterologia (SCL).

Més informació

  • Programa complet de les Sortides Naturalistes a Osona 2022
  • Es recomana portar llanterna i quelcom per picar (per si es fa tard)
  • Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari d’inscripció per a cada participant a l’activitat
  • Preu:Activitat gratuïta
  • Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
  • En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter.
Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article