Fitxa d'activitat

Observació de la Lluna

Data
24/04/2015
Hora
20:30
Localització
Centre d’Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola
Carretera de l'Església, 92
Barcelona
Descripció

Sortida d’Observació de la Lluna – Sant Pere Màrtir (Collserola), a càrrec de Josep Mª Morén, organitzat per l’Agrupació Astronòmica de Barcelona.

La Lluna estarà en el seu sisè dia.

Veurem els cràters Theophilus, Cyrillus, Catharina, Lamont, Burg, Plana, Posidonius, Arago, Rupes Altai, les dorses Lister i Smirnov, rimaes Burg i Posidonius, i els mars Tranquillitatis, Fecunditatis, Nectaris i Crisium.

L’hora de trobada serà a les 20:30 hores al mateix lloc de l’observació, Plaça Mireia d’Esplugues de Llobregat – Sant Pere Màrtir – Collserola, (Latitud: 41.393808 (41º 23′ 37.71″ N) Longitud: 2.093853 (2º 5′ 37.87″ E) o bé, a la Diagonal cantonada John M. Keynes, (abans Tte. Coronel Valenzuela) a les 20:00 per els que no sàpiguen anar-hi o no tinguin cotxe.

Seria convenient que les persones interessades en assistir a l’observació, i que vagin a la Diagonal, ho comuniquin al correu electrònic jmorenbr@gmail.com indicant si venen amb cotxe o no, per poder fer previsions de places.

Com sempre, la sortida està condicionada per la meteorologia. Abans de sortir i en cas de meteorologia incerta, cal consultar el web.

Imatge: Wikimedia Commons
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article