Fitxa d'activitat

Migracions Climàtiques: tots serem migrants climàtiques?

Data
30/03/2022
Hora
19:00
Localització
CaixaForum Tarragona
C/ Cristòfor Colom, 2
43001 Tarragona
Descripció

Cicle de debats Impacte social de l’emergència climàtica. Què hi podem fer? al CaixaForum Tarragona. S’abordarà com l’emergència climàtica afecta la salut, l’entorn, el territori i el seu impacte econòmic i es presentaran possibles solucions.

En aquesta sessió, dos especialistes en ciències socials, Gonzalo Fanjul, investigador ISGlobal i activista contra la pobresa, i de Susana Borràs, professora de la Universitat Rovira i Virgili, parlaran sobre com el canvi climàtic afectarà les poblacions i provocaran migracions climàtiques. Les poblacions empobrides i més vulnerables seran les més afectades. Veurem quins països seran més susceptibles d’acollir migrants climàtics i també quines zones i països seran els més vulnerables enfront del canvi climàtic. En un futur podríem ser migrants climàtics? Què hi podem fer? Moderat per Celia Santos, tècnica de divulgació científica d’ISGlobal.

Organitza l’Observatori Social de la Fundació ”la Caixa”, en col·laboració amb l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

Més informació

Caixaforum – Migracions Climàtiques: tots serem migrants climàtiques?

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article