Fitxa d'activitat

Matemàtiques per a professors

Data
24/02/2015
Hora
18:00
Descripció

Tallers sobre matemàtiques adreçat a professors de secundària a càrrec d’experts del MMACA, el Museu de Matemàtiques de Catalunya als. Les tres sessions es faran als CaixaForums de Girona, Tarragona i Lleida dimarts i dijous de febrer dins del cicle de Recerca en Acció de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

L’objectiu és que els docents coneguin recursos per a fer més atractives les matemàtiques i la tecnologia als estudiants.

Aquests tallers són coorganitzats per La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, l’Obra Social ‘la Caixa’ i el Departament d’Ensenyament.

  • Girona, 17 de febrer. Taller sobre materials de càlcul i jocs numèrics, a càrrec de Guido Ramellini, Pura Fornals i Quim Tarradas, membres de l’associació MMACA. Lloc: CaixaForum Girona, carrer dels Ciutadans 19, Girona.
  • Tarragona, 19 de febrer. Taller sobre cordes, nusos i altres embolics, a càrrec d’Enric Brasó, membre de l’associació MMACA. Lloc: CaixaForum Tarragona, c/ Cristòfor Colom 2. Tarragona.
  • Lleida, 24 de febrer. Taller sobre cubs, rodes i engranatges, a càrrec de Josep Rey Nadal i Manel Udina Abelló, membres de l’Associació MMACA. Lloc: CaixaForum Lleida, Avinguda Blondel 3, Lleida.

Per a més informació i inscripcions, podeu adreçar-vos a montse.miras@fundaciorecerca.cat.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article