Fitxa d'activitat

Matemàtiques com tu

Data
09/01/2018
Hora
09:45
Localització
Institut d’Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47
Barcelona
Descripció

Jornada “Matemàtiques com tu”, organitzada per la Barcelona Graduate School of Mathematics i la Societat Catalana de Matemàtiques, en el marc dels actes de l’11 de febrer, Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.

L’any 2015, l’ONU va declarar l’11 de febrer com a “Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència”. La Barcelona Graduate School of Mathematics (BGSMath) recolza aquesta iniciativa i comparteix els seus ideals d’igualtat en la ciència.

BGSMath i la Societat Catalana de Matemàtiques han decidit conjuntament organitzar un esdeveniment especial a l’Institut d’Estudis Catalans per visualitzar matemàtiques femenines, la seva recerca i el seu impacte en la nostra vida quotidiana.

Aquest esdeveniment es durà a terme en català i castellà i és per a tots els públics, però està especialment dissenyat per als estudiants en els darrers anys de batxillerat i darrers anys de l’ESO. No cal registrar-se, però us agrairíem que ens feu saber si veniu. Per obtenir més informació, podeu escriure a communication@bgsmath.cat.

Més informació
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article