Fitxa d'activitat

Límits del creixement, economia circular, solucions basades en la natura i polítiques d’adaptació i mitigació del canvi climàtic. Webinar TLC.

Data
14/04/2021
Hora
12:00
Descripció

Una conferència a càrrec de Salvador Lladó, Dr. En Microbiologia Ambiental i Biotecnologia.

Salvador Lladó, nascut a Tarragona el 1983, treballa en la recerca de solucions basades en la natura per augmentar la mitigació i adaptació al canvi climàtic. És membre fundador de l’Observatori Crític del Canvi Climàtic i membre del Comitè d’Experts sobre el Canvi Climàtic, designat pel Parlament de Catalunya.

A La bossa o la vida (Tigre de Paper, 2020), ens planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives de la crisi ecològica en la que estem immersos: des de la seva causa principal, la necessitat imperiosa de créixer del nostre sistema econòmic, passant pel seu principal símptoma, l’emergència climàtica, fins a desembocar en el ventall de propostes polítiques que neixen de la necessitat de posar fre a un ritme de producció i de destrucció de la natura sense precedents.

Més informació:

Les Tertúlies de Literatura Científica formen part del programa “UDivulga. Ciència i Societat“, programa que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación. Les TLC també compten amb el suport de la Societat Catalana de Biologia.

Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article