Fitxa d'activitat

Les nostres energies

Data
16/05/2015
Hora
19:00
Localització
Museu Darder de Banyoles
Plaça dels Estudis, 2
17007 Banyoles
Descripció

Passi del documental “Les nostres energies”, dins del cicle “Consum responsable” que organitza l’Assemblea del Procés Constituent del Pla de l’Estany, amb la col·laboració del Museu Darder, l’Ajuntament de Banyoles i el Consorci de l’Estany.

“Les nostres energies” és un documental sobre la crisi energètica a Catalunya i les alternatives existents per a un futur sostenible. El film, produït per Enginyeria sense Fronteres i dirigit per Miquel Carrillo, vol ser, en paraules seves, “una denúncia de l’actual sistema energètic a Catalunya”. 44 minuts de panoràmica general dels impactes ambientals d’un “sistema extractivista i concentrat, basat en fonts no renovables majoritàriament” sobre el territori català.

El documental serà presentat per Ramon Caralt, membre d’Enginyeria sense Fronteres i del Procés Constituent del Pla de l’Estany.

Consum responsable

Consumir és un acte cada vegada més lligat al futur de les persones i del planeta. Aquest cicle d’activitats pretén centrar la nostra informació i consciència col·lectiva en el que fem i com podem fer front com a consumidors als grans poders econòmics.

Diverses entitats de Banyoles s’han aplegat per dedicar un mes a donar a conèixer i promoure actituds i iniciatives per al consum responsable. Podeu veure la programació completa del cicle aquí.

Més informació

Imatge: Museu Darder
Loading Map....
Comparteix l'article