Fitxa d'activitat

Imatge dels jardins del Turó Park de Barcelona

L’art de visitar el Turó Park

Data
18/02/2017
Hora
11:00
Localització
Entrada principal del Turó Park
Carrer de Bori i Fontestà, 1
Barcelona
Descripció

Ruta “L’art de visitar un jardí: el Turó Park”, organitzada per la Fàbrica del Sol en col·laboració amb el Mapa Barcelona + Sostenible.

Amb el cicle Les sensacions del pas de l’any sentirem el tacte de l’hivern a diversos espais verds i contribuirem amb fotos i relats al Mapa Barcelona + Sostenible.

L’antic parc d’atraccions és avui un lloc recollit, elegant i acollidor amb racons paisatgístics de gran bellesa. Des de la seva creació a principis del segle xx, és un dels parcs més emblemàtics de Barcelona. La literatura i, sobretot, l’escultura en són les protagonistes.

Qui aporti fotografies o relats al Mapa Barcelona + Sostenible durant l’activitat, podrà participar en el sorteig d’un coll de llana de la nova Col·lecció Xisqueta 2017. És per això que us recomanem que abans de l’activitat us registreu a la pàgina web del Mapa Barcelona + Sostenible i que porteu les vostres tauletes electròniques o telèfons intel·ligents (si no en teniu us els deixarem nosaltres). Per més informació cliqueu aquí.

Cal inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació
Imatge: La Fàbrica del Sol
Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article