Fitxa d'activitat

La importància de la teràpia ocupacional en l’atenció d’infants i adolescents amb diversitat funcional

Data
23/11/2023
Hora
16:30
Descripció

La xerrada servirà per donar a conèixer el present i el futur de la teràpia ocupacional infantojuvenil, i les mirades i intervencions dels professionals d’aquest àmbit a l’hora de detectar casos i símptomes pediàtrics.

DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials prepara, conjuntament amb SÍRIUS Vic Centre per a l’Autonomia Personal, per al 23 de novembre la conferència “La importància de la teràpia ocupacional en l’atenció d’infants i adolescents amb diversitat funcional”, que es retransmetrà en directe per internet.

La conferència serà a càrrec de Mireia Pina Rosean, terapeuta ocupacional especialitzada en pediatria, equitació terapèutica i hipoteràpia. La ponent també és mediadora familiar i escolar, integradora sensorial certificada i directora de lleure, i actualment és directora i fundadora dels centres Equinatura Osona i L’Estímul.

Durant la xerrada, posarà de relleu la importància de la teràpia ocupacional especialitzada en l’atenció a infants i adolescents amb discapacitat i analitzarà en quin punt es troba aquesta disciplina i cap a on va. També explicarà com es detecten els múltiples i diversos casos, i les intervencions que es porten a terme en diferents entorns, com poden ser l’educatiu, el del lleure o a la pròpia llar. Per últim, aprofundirà en la vinculació de la figura del terapeuta ocupacional amb els infants, les famílies i els docents.

Al final de la sessió Núria Estelrich, terapeuta ocupacional de SÍRIUS Vic dinamitzarà el torn de debat i donarà a conèixer els serveis adreçats a infants i adolescents que ofereix aquesta xarxa de centres del Departament de Drets Socials.

 

Més unformació:

  • Organització: DIXIT Vic i SÍRIUS Vic.
  • Inscripcions: Conferència virtual via Zoom (empleneu el següent formulari abans de les 14 h del dia de l’activitat per rebre l’enllaç i la contrasenya per correu electrònic).  
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article