Fitxa d'activitat

Imaginaris dels trastorns mentals a les sèries de televisió i el cinema

Data
28/10/2021
Hora
17:00
Descripció

Des de fa anys a les sèries hi ha una sobreabundància de personatges protagonistes bojos, dements o, simplement, afectats per algun tipus de patiment psíquic o per un trastorn d’ordre psicològic o psiquiàtric. Proliferen els personatges ambivalents tant des d’un punt de vista moral com clínic, que són elegits pel gran públic tot i que poden ser moralment condemnables, com els protagonistes de Dexter, Killing Eve, Game of Thrones, Mindhunter, 13 Reasons Why, Sucession o The Morning Show.

La xerrada anirà a càrrec d’Irene Cambra Badii, doctora en Psicologia, investigadora a la Càtedra de Bioètica de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). L’activitat també servirà per parlar d’afeccions com l’esquizofrènia, la depressió i les demències, el trastorn obsessiu compulsiu, el trastorn narcisista i els trastorns relacionats amb substàncies addictives, a través de les sèries.

Organitza’t per DIXIT Vic amb la col·laboració d’Osona amb la Salut Mental i la Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar de la UVic-UCC.

Més informació i inscripcions:

  • Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l’enllaç en el correu de confirmació d’inscripció).
  • Inscripció: Aforament virtual limitat, cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.
Imprimeix Imprimeix
Comparteix l'article