Fitxa d'activitat

II Jornada d’Educació Infantil

Data
12/05/2023 - 13/05/2023
Hora
Tot el dia
Localització
Aula Magna UVic-UCC
C/ Laura, 13
08500 Vic
Descripció

En el marc de la Primavera de la Ciència, els dies 12 i 13 de maig tindrà lloc la II Jornada d’Educació Infantil per posar a debat l’ensenyament de la llengua anglesa a les primeres etapes educatives tenint en compte com la recerca descriu l’adquisició del llenguatge. Des de la psicologia i la lingüística es coneixen bé les estratègies útils i riques per aquesta adquisició però no sempre és fàcil que aquesta investigació repercuteixi en les pràctiques educatives concretes. Ja des de fa anys està augmentant la presència d’hores de llengua anglesa a l’escola infantil i cada vegada a edats més petites, per tant cal analitzar i reflexionar quines aportacions o dificultats pot suposar aquesta implementació generalitzada.

Les jornades van adreçades a mestres en actiu d’Educació Infantil (primera i segona etapa), Educació Primària, Tècnics Superiors en Educació Infantil, estudiants dels graus de mestre, estudiants de Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS_TEI), famílies i professorat universitari.

Més informació:

  • Podeu consultar el programa de la Jornada en pdf.
  • La ponència inaugural “One teacher, One Language at ECEC. L’educació bilingüe en anglès al segon cicle d’Educació Infantil”, anirà càrrec de la professora Danielle Deslauriers de l’escola Montessori Schoolhouse de Logronyo i serà virtual el divendres 12 de maig.
  • El dissabte 13 de maig la jornada serà presencial de 9 a 14 hores, i comptarà amb la participació de ponents amb expertesa en l’àmbit com la Dra. Anna Vallbona (grup de recerca GLOSSA de la UVic-UCC), la Dra. Elisabet Pladevall (grup de recerca EFLIC English as a Foreign Language in Instructed Contexts de la UAB), el  professor Andreu Cardo (Escola Els 30 Passos de Barcelona), la Dra. Berta Torras Vila (Campus Manresa de la UVic-UCC) i la professora Julita Medialdea  (Escola Mare de Déu de la Gleva) dialogaran sobre l’ensenyament/aprenentatge de la llengua anglesa a l’educació infantil.
  • Es certificarà la formació com a una activitat reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat Catalunya a través del CIFE de la UVic-UCC. L’assistència mínima per obtenir el certificat serà del 80% de les hores de la jornada.
  • Les inscripcions son gratuïtes a través del formulari del CIFE (UVic-UCC): https://forms.office.com/e/5JDD47YJGS
  • Per la sessió online es proporcionarà l’enllaç zoom per a la connexió un cop rebut el formulari d’inscripció.

 

Imprimeix Imprimeix
Map Unavailable
Comparteix l'article